Waar ben je naar op zoek?

Of kies gelijk een populaire categorie!

Veel gestelde vragen

Gericht zoeken

Laat de wereld van Baby Blue jouw vragen beantwoorden. Om op vragen voorbereid te zijn hebben wij alvast de veel gestelde vragen bij elkaar gezet. Vind hier gemakkelijk en snel de antwoorden op jouw vragen. Door een logische samenstelling van handelingen, doeleinden, interactie en getuigen hebben wij een slimme lijst samen gesteld waarmee jij snel, jouw antwoord kunt vinden.

Hopelijk staat hier alles in wat je nodig hebt. Kom je er echt niet uit, neem dan zeker contact op via ons e-mail adres: support@baby-blue.nl , zo kunnen wij iedereen verder helpen. Bij de contact pagina kun je direct een bericht sturen naar Baby Blue!

De gemiddelde levertijd bedraagt 10 werkdagen, omdat onze producten direct vanuit de leverancier naar jou toe verzonden worden. Door dit unieke handel model, kunnen wij enorm besparen op opslag- en transportkosten. Ook kunnen wij de producten tegen een vaste lage prijs aanbieden.

In 99% van de gevallen worden de bestellingen binnen de verwachte levertijd geleverd. Helaas kan het weleens voorkomen dat een bestelling in het leveringsproces vertraging oploopt. Door de komst van het COVID-19 virus is het voor ons en onze leveranciers een zwaardere taak geworden om de producten binnen de verwachte levertijd te leveren. Wij hopen op je begrip in deze situatie. Natuurlijk zullen we er alles aan doen om je bestelling binnen de verwachte levertijd te leveren.

Omdat we werken met verschillende leveranciers kan het zo zijn dat producten afzonderlijk van elkaar verzonden worden. Als er items uit je bestelling ontbreken ontvang je deze doorgaans na 2-3 dagen.

De verzendkosten worden op de rekening van Baby Blue genomen, geheel gratis dus! *Het komt weleens voor dat wij ter promotie een aantal artikelen GRATIS weggeven. Om de kosten dan te dekken rekenen wij dan hiervoor wel €6,95 aan verzendkosten.

Iedereen heeft 14 dagen de tijd om een product te retourneren. Meer informatie daar over kun je vinden op onze pagina Retourneren.

Alle betaal mogelijkheden zijn zichtbaar zodra je de Winkelmand gaat afrekenen.

Baby Blue staat voor jou klaar! Op de Over Ons pagina kun je uitgebreid lezen over ons beleid, visie en meer.

Waarschijnlijk wel! Op de website van Baby Blue staat namelijk een Baby Blog. Zo kun je altijd iets nieuws lezen over de wereld van baby's. Tevens hebben wij ook een nieuwsbrief waarop je, je in kunt schrijven!

Baby Blue staat klaar voor iedereen. Lees uitgebreid over jouw privacy en gegevens bij Baby Blue, alle informatie is te vinden op de pagina Privacybeleid.

Jazeker! Baby Blue is actief op Facebook en Instagram. Zorg dat je niks meer mist!

Wij leveren standaard tot 14 dagen garantie op elk product!

Al onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd en voldoen altijd aan de wettelijke normen en producteisen van de EU. Baby Blue verteld jou uitgebreid wat jou rechten zijn bij onze pagina's: Verzending, Retourneren, Algemene Voorwaarden en de Privacybeleid.

Baby Blue regelt voor jou de beste kwaliteit tegen over een vaste lage prijs met een goede service. Om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen, maken wij gebruik van vertrouwde leveranciers en bezorgers. Hierdoor kunnen wij enorm besparen op kosten en deze vaste lage aan jou prijs aanbieden.

Wanneer je bestelling via de pakketservice wordt verzonden ontvang je een Track & Trace code op je e-mail.