Waar ben je naar op zoek?

Of kies gelijk een populaire categorie!

Op pad met jouw baby? Deze uitjes wil je weten

Het is tijd om wat te ondernemen, maar wat ga je dit keer met jouw kleintje doen? Soms weet je het even niet, of heb je even nergens zin meer in, maar overweeg dan deze leuke activiteiten voor jou en jouw baby eens. Ik heb hier voor jullie een mooie lijst samen gesteld voor elk seizoen!

Regel een date!

Ook onze kleine vriend vind het geweldig om met zijn leeftijdsgenoten om te gaan. Het is een fascinerende wereld, die ze graag samen willen ontdekken. Spreek bijvoorbeeld met vrienden af die ook een baby hebben. Zo hebben jullie allemaal een gezellige tijd!

Dieren bij de kinderboerderij:

Baby’s vinden dieren geweldig! Bij een leuke kinderboerderij leer jij jouw baby de natuur kennen op een avontuurlijke wijze. En heb je zelf waarschijnlijk ook nog een leuke dag voor de boeg, durf jij de schattige konijntjes te aaien?

Een sportieve fietstocht:

We willen natuurlijk niet heel de tijd op onze luie (kont) zitten. Laten we de fiets maar een uit de schuur pakken! Die auto is toch maar een saaie dichte ruimte… Maar niet getreurd! Onze baby’s genieten maar al te graag van al die leuke impulsen van buiten af. Lekker cruisen door een nieuwe wereld. Zo krijgen we nog wat beweging, terwijl onze baby volop aan het genieten is!

Lekker spelen natuurlijk!

Er is genoeg te verzinnen om samen met jouw baby te gaan spelen. Zo zijn er genoeg parkjes, speeltuinen en bossen waar je naar toe kunt. Jouw baby wil naar mate de tijd steeds meer gaan bewegen. Zorg daarom voor een actief uitje! Als het weer slecht is zijn er altijd binnen speeltuinen waar genoeg leeftijdsgenoten te vinden zijn.

Nu weet jij hopelijk altijd wat je kunt doen met jouw baby. Veel plezier!