Waar ben je naar op zoek?
Winkel

Of kies gelijk een populaire categorie

Verzending

Geniet van een top service

Bij Baby Blue staat een goede service op nummer #1. Wij staan klaar voor jou en jouw baby en willen de beste kwaliteit tegen over een goede prijs. Daarom maken wij gebruik van vertrouwde leveranciers en bezorgers. Hierdoor kunnen wij enorm besparen op opslag, transport en verpakkingskosten. Zo ben je zeker van een goede samenwerking, waardoor alles soepel verloopt. De service van Baby Blue!

Door gebruik te maken van onze samenwerking kun je genieten van fijne voordelen:

  • Elke bestelling wordt gratis bezorgd bij jou thuis!
  • Alle producten zijn nader onderzocht op veiligheid en betrouwbaarheid
  • Onze kwaliteit is niet terug te merken in de prijs
  • Geniet van standaard 14 dagen garantie op alle producten
  • Altijd een gemiddelde levertijd van 1 tot 2 werkdagen!

Levering

Doordat onze producten direct vanaf de leverancier bezorgd worden, is er altijd sprake van een levertijd van 1 tot 2 werkdagen!

Baby Blue heeft nog veel ambitieuze plannen voor de toekomst. Wij van Baby Blue zijn hard aan het ontwikkelen, om zo snel mogelijk naar de beste service te werken die wij zo graag aan onze klanten zouden willen leveren. Daarnaast zijn wij altijd nog bezig om weer vertrouwde producten aan ons assortiment toe te voegen. Zo hopen wij zo snel mogelijk, om boven alle verwachtingen en behoeften uit te komen.

Let op!

Iedereen heeft met het corona virus te maken in deze tijd. Uiteraard houden Baby Blue en onze leveranciers zich aan de wettelijke maatregelen om verspreiding te voorkomen. Daardoor kan de levertijd eventueel wat langer zijn, alvast onze excuses voor eventueel ongemak. Wij doen ons uiterste best om alle werkzaamheden, toch zo goed mogelijk uit te voeren.

Altijd GRATIS verzending

De wensen van vaders en moeders staan bij Baby Blue vooraan. Daarom nemen wij de verzendkosten van elke bestelling voor onze eigen rekening. Al onze producten worden 100% GRATIS bij jou thuis afgeleverd, er is dus geen minimale bestelhoeveelheid nodig.

Vragen over je bestelling?

Heb je vragen over je bestelling? De kans is heel groot dat je niet de eerste bent met deze vraag.
Kijk daarom eerst even op FAQ pagina waar veel gestelde vragen worden beantwoord.